2 kommentarer


 1. Nej gud nej! Min kropp säger i från med den ena krämpan efter den andra. Har haft stressfrakturer på lite olika ställen och först inbillade jag mig att ”stressfraktur” bara var något hittepå. Men satan så lång tid det tar att komma igen. Inte värt det. Men visst är det svårt att lyssna på kroppen när knoppen inte riktigt lirar ihop med kroppen. Jag vill ju gärna tro att jag är 20 och på typ elitnivå… Men det fick jag ju höra när mitt knä brakade ihop att jag INTE var. Hur man ska lära sig att skilja på latmasken och när kroppen säger vila vet jag dock inte. Men jag tror väl kanske på lite sunt förnuft och varierad träning.

  Svara

  • Visst är det märkligt? Att det ska vara så himla svårt att lyssna och förstå. *haha*
   Det är så onödigt att vara trasig, så ovärt på nå’t sätt. Och ändå… Hej, här kommer jag och haltar för att jag inte fattar att kroppen är gammal och trött. 😉
   Pepp i massor!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *