det är frågan.

Jag VILL EGENTLIGEN INTE ha TV i sovrummet. Men det är ju så skönt att kunna ligga där och titta på helgen eller när gubben kollar fotboll i vardagsrummet.

Se’n blir jag ju VANSINNIG när samma gubbe slår på TV:n i samma sekund han slår upp ögonen på morgonen. Iofs blir jag lika jävla vansinnig när han slentrianmässigt slår på TV:n när som helst oavsett rum. Så fort vi sätter oss i soffan åker TV:n igång. Fattar du varför?!? Vad är det för fel på att titta på varann och byta ett par ord och sedan slå på TV-fan om vi inte har något att säga varandra eller om det faktiskt finns något sevärt?!?

Jag är kluven.

Fast jag tror jag är mer förbannad än vad jag tycker den gör nytta.

Iofs är den där jävla iPaden värre. För den är i näven jämt. Näsan i nå’t spel som man tydligen inte kan missa en sekund av. Jag har kollat. Från det att gubben kommer hem, tar det ca 2 min innan han sitter i soffan, i kalsongerna, har slagit på TV:n och är inne i sitt spel på iPaden.

Om han hör vad jag säger? Vad tror du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *