Ja men hur gick det då?!
Kom på att jag inte delat med mig av mina känsor kring denna dag. Summa summarum så var det en helt fantastisk dag, en dag som riktigt pirrade i magen och som fick mig att le lite så där nervöst redan när jag slog upp ögonen på morgonen…
Amanda Tjejvasan 2014
Jag och Bettan i bussen på väg ut till Oxberg där starten skulle ske!
Tjejvasan är 3 mil och jag kom i mål i Mora på 3.53, vilket är helt ok då jag satsade på att komma i mål på 3 timmar. Första milen var rolig, skön och man skojade med dem flesta i backen. Blåbärssoppan och bullen som man fick vid varje milstopp var otroligt god och fick iallafall mig att längta till nästa mil.
Efter 2 mil började de kännas lite motigt (kan bara tänka mig hur det kändes för dem som körde riktiga som är 9!) då det var otroligt bakhalt och jag fick staka mig fram större delen av loppet, men jag kämpade på och njöt av alla hejja rop runt om i spåret.
Amanda Tjejvasan 2014 2
Här har jag precis kommit i mål, glad, svettig och kanske lite väl pigg som mina vänner sade som hejjade på mig vid målgången. Därför blir det riktiga Vasaloppet nästa år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *