Veronica profil

Bor: Upplands Väsby

Ålder: Medelålders! (f.1965)

Utbildning: Energisystemingenjör, Högskolan i Gävle (2000)
Diverse ledar- och domarutbildningar inom Svenska Basketbollförbundet (1970-tal), Svenska Budoförbundet (karate, 1980-tal) och Svenska Innebandyförbundet(1990-tal) och MC-instruktör för Sveriges Motorcyklister (SMC, 2000-talet).
(och så en mentalskötarutbildning från 1980-talet, kan vara bra att ha ibland)

Om mig: Älskar funktionell träning som gör mig stark, smidig och glad. Avskyr konditionsträning, men gör det ändå och har funnit lyckan i spinningcykeln. Kroppen ha dock sagt ifrån och nu gäller att hitta en lagomnivå som håller mig frisk och stark, men samtidigt inte går till överdrift. Där är jag inte på långa vägar än.

Är medlem i Viktväktarna sedan länge och siktade på att få gå Viktväktarnas coachutbildning under 2015. Mycket har hänt sedan dess, jag är lååångt ifrån målvikten på 70 kg idag, men jag har inte gett upp hoppet. En trasig kropp och mentala utmaningar, men drömmen om att komma i mål finns där. Det tar lite tid bara.

Medelålders och tjockast på mitten: Bloggtiteln kom till när jag insåg att jag hade blivit precis det jag var mest ”rädd” för. Inte medelålders, men tjockast på mitten och med pinniga ben! Det var 2009. Och just det där med tjockast på mitten var en förändring som var chockartad, jag som alltid varit jämntjock. Välkommen till bloggen om medelåldern, klimakteriet, att hitta hälsa och välbefinnande och att acceptera att kroppen förändras. Jag tror på medelåldern och möjligheten att vara fabulicious vid 50! Häng med vetja!

Kontakta Veronica: (Kommer inom kort)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *