Amanda

DSC_9845 

Bor:Stockholm

Utbildning: Hälsopedagog utbildning på Lillsved, 2010.
Idrottslärare på Gymnastik och Idrottshögskolan i Stockholm, 2014.

Om mig: Amanda är idrottsläraren som brinner för hälsa och välmående! Till vardags arbetar hon som produktchef på World Class Döbelnsgatan samt är med i Produktutvecklingsteamet där hon ansvarar för och koreograferar konceptet Puls Express. Amanda instruerar idag i koncepten Body Pump, Body Jam , och Puls Express på World Class i Stockholm. Amanda är även instruktör för framgångsrika Shapy.se där hon instruerar olika danspass.

Kontakta Amanda: (Kommer inom kort)

 

Veronica

Veronica profil

Bor: Upplands Väsby

Ålder: Medelålders! (f.1965)

Utbildning: Energisystemingenjör, Högskolan i Gävle (2000)
Diverse ledar- och domarutbildningar inom Svenska Basketbollförbundet (1970-tal), Svenska Budoförbundet (karate,1980-tal) och Svenska Innebandyförbundet(1990-tal) och MC-instruktör för Sveriges Motorcyklister (SMC, 2000-talet).
(och så en mentalskötarutbildning från 1980-talet, kan vara bra att ha ibland)

Om mig: Älskar funktionell träning som gör mig stark, smidig och glad. Avskyr konditionsträning, men gör det ändå och har funnit lyckan i spinningcykeln. Har som ambition att komma till den nivån i min träning att jag bara ligger och asgarvar för att jag har tränat så hårt att det inte finns mer att ge. Det tar ett tag att komma dit från 100 kg, medelålders och ingen träning alls på tre år.

Är medlem i Viktväktarna sedan i januari 2014 och siktar på att få gå Viktväktarnas coachutbildning under 2015 (vilket också betyder att jag måste nå målvikt = max 70 kg).
Om allt går vägen, om kroppen är hel, gör jag World of Shapes (WoS) kurshelg och blir sk WoS Livecoach i februari 2015.

Medelålders och tjockast på mitten: Bloggtiteln kom till när jag insåg att jag hade blivit precis det jag var mest ”rädd” för. Inte medelålders, men tjockast på mitten och med pinniga ben! Det var 2009. Och just det där med tjockast på mitten var en förändring som var chockartaf, jag som alltid varit jämntjock. Välkommen till bloggen om medelåldern, klimakteriet, att hitta hälsa och välbefinnande och att acceptera att kroppen förändras. Jag tror på medelåldern och möjligheten att vara fabulicious vid 50! Häng med vetja!

Kontakta Veronica: (Kommer inom kort)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *