6 kommentarer


 1. Skönt ändå. Bra jobbat!!!

  Svara

 2. Så skönt att du inte var i klimakteriet! Där är nämligen jag,sedan flera år tillbaka. Dessa vallningar var inte kul- så nu knaprar jag östrogentabletter och mår som en prinsessa!!!

  PS. Det är till Puerto Rico på Gran Canaria som vi ska i januari!!! Nu testar vi det efter att ha provat Maspalomas i ett par år! Bara ljuset där i januari!!!! Solen som går ner kl 19- me like!!!!DS

  Svara

  • Sus, jag hade nog tyckt att det var bra om jag fick bli av med eländet och sedan må som en prinsessa jag med. Men, nu vet jag vad som väntar. Längre fram. Skönt att veta att det finns hjälp att få.

   Vi åker till Fuerteventura (Playitas) 5/1, så vi åker åt samma håll. Puerto Rico blev vi rekommenderade för att det blåser mindre på den sidan av Gran Canaria. Hoppas ni får det mys.

   Svara

 3. Men det är väl jätte bra? Att det ”bara” berodde på det?

  Svara

  • Haha, ja så kan man ju också se det. Kroppen gör ju som den vill. 😉

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *