Jag har inte varit Jessica Claréns julkalender trogen, men jag tittar in och kollar på luckorna varje dag, för att se vad hon har hittat på för kul. För den som gillar att träna och framför allt att cykla, har hon delat med sig av en massa godsaker hittills.

Idag, i lucka 20, kommer en lycklig vinnare få två par specialdesignade Oakley sportglasögon. Lyckliga den!

Jag måste erkänna att jag länge tyckte det där med glasögon vid sportande (allt utom möjligen utförsåkning) var rätt töntigt. Så började jag cykla. Och tyckte först att det var rätt töntigt då med. Vägrade först använda. Men så hade jag ett snack med ledaren på mtb-kursen, och var dessutom själv ute i skogen på kvällen… Och insåg att pinnar är rätt bra att hålla borta från ögonen. Och djur. Typ getingar och flugor och så’nt. *s*
Solskyddet kan man ju också få, om man vill. Vill man inte, tar man klara glas helt enkelt. Skydd är bra, ögonen ska vi vara rädda om.

Gå in till Jessica och motivera varför du ska vinna, om du vill vinna vill säga. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *