Jag antar att jag inte är ensam om att uppmärksamma det, men faktum är att det gör mig på riktigt dåligt humör.

Det har aldrig, vad jag kan minnas, blåst så mycket så länge i Stockholm. Då ska jag säga att jag INTE bor nära vatten, utan bor i en tätort mitt ute i ingenstans med en massa skog runtom och jämför nu vårt blåsväder med västkusten, så förbannat mycket har det blåst de två senaste månaderna. Och det FORTSÄTTER att blåsa!!!

Blommorna i balkonglådorna är klart vindpinade, de stackars paprika- och tomatplantorna mår pyton och jag börjar tröttna på att bära in dem. I-landsproblem, jag vet, men det är rätt trist med sönderblåsta växter när man har lagt ner mycket tid (och pengar) på att fixa sin lilla oas.

  
Fast värst är blåsten nu när det ff envisas med att vara ganska kallt.

Jag tappar sugen.

Har liksom ingen lust att gå ut. Ingen lust att hitta på något.

Om jag vill blåsa bort åker jag ut till havet.

Och till västkusten. Haha! (Mannen är från Helsingborg och undrar också vart vinden har hämtat luft ifrån? Han har gillat Stockholm mycket för att han har sluppit blåsten…)

Har du något överlevnadstips?

2 kommentarer


  1. Får du något tips, så kom ihåg oss. Inte ens hunden vill gå ut som det är nu.

    Svara

    • Vi får göra som Mary Poppins, ta paraplyet och flyga lite när vinden erbjuder sina krafter. Och så sjunger vi ”A spoonful of sugar, helps the medicine go down…” HAHAHA! Stackars vovve, hon är väl rädd att hon inte ska få komma in igen. 😉

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *