Nu har jag provat Oatly iKaffe.

Äntligen! Baristan på ”min” kaffeshop bredvid kontoret har faktiskt havrepremiär idag och jag är superglad, för det är SÅ mycket bättre än sojaalternativet!

Något mindre fluff i skummet, men det kan bero på baristans ovana vid produkten. Smaken är så mycket trevligare än soja, för jag är inte jätteförtjust i bismaken och den där lilla hinnan i gommen som sojan lämnar. Jag har liksom vant mig, men hemma väljer jag havrebaserade mjölkalternativ 10 ggr av 10, om det finns. Och om inte någon havrekänslig person ska äta hemma.

5 tummar av 5 möjliga för Oatly iKaffe helt enkelt!

Oatlyikaffe

(Att morgonens latte bestod av en dubbel espresso borde inte ha något med betyget att göra, men vem vet? *asg*)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *