…är dumma i huvudet. Så är det bara. Idag fick jag ännu ett bevis.

Vi är vid havet. Vi slog oss ner på den lilla stenstranden idag, i skuggan. Vi har en vän på besök, som inte tål jättemycket sol och där finns skugga. Men plätten är liten, så när man ligger där får man maka sig lite så att det är fri väg ner till vattnet för alla andra.

När vi gick för att äta lunch lämnade vi kvar våra grejer, för vi skulle ju fortsätta bada och sola efter. När vi kom tillbaks hade några idioter satt sig framför, vilket betyder att de 1. satt på våra fötter och 2. ockuperade hela strandremsan för alla andra som ville bada.


(Platserna där bakom. Där ligger vi. Ganska svårt att missa… där nere i vänstra hörnet av fotot, där är vattenbrynet)

Nu är jag en tjurig jävel, så om de trodde att vi skulle flytta på oss och att vi skulle göra det när de kröp upp i knät på oss hade de fel. Vi stannade. Tills de gav upp.

För det var ju inte så kul att ha fötterna i vattnet, våra fötter i ansiktet och folk som gick på deras hanfddukar och fötter när de skulle försöka bada.

Märk då också att det var tomt, helt tomt på sidorna om oss, det var INTE trångt vid badplatsen alls idag. Men, vi var tydligen på ”deras” plats. När vi kommer tillbaka säger en av damerna ”Nu kommer de, nu kommer de säkert att börja tjafsa”. På kroatiska. Hon trodde nog inte att någon skulle förstå vad hon sade… Tji fick den lilla damen. 😡

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *