Efter denna sommar var det många delar som föll på plats, både privat och jobbmässigt. Efter snart 5 år i skolbänken så har jag känt mig rätt mör, framförallt för att jag samtidigt har jobbat en hel del. Trots att jag har jobbat med gruppträning och inom gymbranschen som är bland det roligaste jag  vet, så tar det på en, men efter denna sommar så har jag fått tillbaka mer energi, stort tack vare att jag tog semester, för första gången någonsin känns det som och för att jag vågade lita på att det faktiskt blir ”som det ska bli”.

En stor pusselbit som lades för två veckor sedan var en anställning som jag suktat efter länge, som Hälsopedagog på ett företag som erbjuder företagshälsovård. Så nu börjar ett nytt äventyr för mig och det ska bli super roligt! En liten semester till väntar i nästa vecka och efter det börjar äventyret på riktigt!

DCIM100GOPRO

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *