Igår fyllde jag 26 år och tyvärr firade jag inte precis så som jag ville, blev riktigt kanonsjuk i onsdags så låg däckad hela dagen igår. Får försöka fira lite idag nu när jag är på benen igen. Så vad kunde jag göra igår? Jo, jag tittade självklart på matchen mellan Brasilien och Kroatien. Är inte det största fotbollsfanet direkt men kul att titta ändå, riktigt spännande!

Att fylla år är en milstolpe tycker jag, ytterligare ett år har gått och förhoppningsvis har jag blivit lite klokare! Ytterligare en milstolpe som offentliggjordes i veckan är att jag går in som Produktchef på World Class Vasastan (Döbelnsgatan) from 1/7 och ensam utvecklare av konceptet Puls Express! Det blir alltså en riktig rolig och utmanande höst som ligger framför mig.

bild (2)

Fick blombud, alltid lika lyxigt när man fyller år 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *