2 kommentarer

 1. Eva-Lotta Berg Ljungström

  Hej ! Jag ramlade över din blog och jag måste säga att jag uppskattar så att du sätter ord på allt möjligt frustrerande. Känner verkligen igen mej i det du skriver. Hoppas att du fortsätter skriva här eller någonannanstans och om du har en annan plats du skriver på så får du gärna skicka adressen
  Hälsningar
  Eva-Lotta Berg Ljungström
  Eva-Lotta@Ljungstrom.eu

  Svara

  • Tack, Eva-Lotta! Kul att du hittade hit och jag ner om ursäkt för att det är så dött här. Jag hade storalagna planer, för både gammalt och nytt, men tappade sugen. Jag hittar den snart igen, sugen, och då bestämmer jag mig för om det bara ska bli en mer opersonlig, vin- och dryckessajt eller om jag även ska fortsätta med Medelålders och tjockast på miten. Hahaha! <3

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *