Efter att ha varit förkyld sedan två veckor tillbaka så börjar jag bli trött på sförkylningsspektaklet.. Igår gjorde jag en deal med min kropp, om jag låter den vila (i stort sett hela dagarna tills jag blir frisk) så skall kroppen tillåta mig en timme träning som inte är speciellt tuff. Igår var första försöket… Terrängcykling med min moster ”Kakis” (Veronica, som är den andra halvan av eade.se)! Ja, det var tur att jag drog på smilbanden under turen iallafall, för det var sjukt jobbigt. Som den ovana cyklisten som jag är fick jag en snabbkurs i växlarna, positionerna och känslan på cykeln, sen bar det iväg.

bild (3)

Det var SÅ himla roligt! och underbart att på komma ut i natursköna Väsby. Visst, pulsen kom upp och jag kände lite blodsmak i mun men jag fick verkligen sug efter att cykla mer. Kan inte säga att förkylningen är botad än, men vi får se imorn. Och ett tack till Kakis för grym pepp 🙂

Idag dock så tog jag det lite lugnare. Varvade ner på eftermiddagen med en 75 minuters yin yoga.. Efter yang igår, behövdes det lite ying idag… Det var behövligt.

bw1

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *