Imorgon faktiskt.
Lite läskigt, men bra att jag äntligen får lite mer hjälp.
Jag ”blev” allergisk för tre år sedan. Lite plötsligt så där bara.

Nästan.

Efter 12 veckors djup och slajmig hosta (dock utan lunginflammation), gick snorandet aldrig över och ett år senare hade vi provat alla mediciner som fins. Och nu, tre år senare, har vi tagit alla prover som går att ta. Som kan konstatera att jag inte har någon bakomliggande sjukdom som kan förklara, utan det är högst troligt att jag är allergisk. Ordentligt allergisk. Mot vad? Ja, enligt de grova testerna som tagits med blodprover på vårdcentralen, allt. Haha. Jag har ”alltid” varit allergisk med hassel och al. Varje februari-mars har jag snorat som en tok och ingen fattar att man kan vara allergisk mitt i vintern. Men jojomensan, det går finfint med växter som blommar s-tan mitt i vintern (eller egentligen mot slutet).

Jag blev plötsligt allergiak mot gräs och hästar i 15-årsåldern, men det gick över. Tills jag fyllde 46 typ. Dumheter.

Men, nu får jag komma till allergimottagningen och bli genomsökt.
Först kandidatmottagning, sedan pricktest, sist riktig doktor (med kandidater i släptåg).

Jag har inte fått äta min allergimedicin på 5 dagar och har ägnat dessa dagar åt att successivt bli snorigare och snorigare, få klåda i händerna, på armarna, mellan fingrarna, under fötterna, svid i ögonen, 15 nysningar i taget etc. Dock har jag sovit fler timmar per natt utan medicin, vilket är väldigt skönt, men underligt.

Så, nu ska jag försöka sova. Imorgon ska jag stickas och frågas ut. Och imorgon ska jag klämma på hälsenan tillsammans med naprapaten, som hotar att skicka tillbaka mig till ortopeden eftersom båda hälsenorna har blivit sämre. Igen.

Dålig tajming? Jag förstår inte vad du menar? *flinar*

Jag har ätit choklad av sämre anledningar, men den här gången SKA JAG LÅTA BLI!!!

Wish me luck.

(null)

2 kommentarer


  1. Men stackare. Fy det låter riktigt jobbigt. Hoppas de kan svara på vad du är allergisk emot och att du snart får ta din medicin igen.
    kram

    Svara

    • Gulle dig. Massor av kärlek och energi åt ditt håll. Snart åker vi och tankar. 🙂

      Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *